Media, Pensaments

Leo Bassi i els instints adormits

Leo Bassi es un conegut “showman”, famós sobretot per al gran públic (realment, el públic generalment de gran te poc) per menjar-se una “merda” en el trist programa de Cròniques Marcianes que emet la televisió Tele 5 espanyola. Avuí he tingut l’oportunitat d’escoltar una entrevista que li han fet al programa de radio “La Ciudad Invisible”, a Radio 3. I realment, feia temps que no escoltaba parlar a algú tan profundament, amb tanta convicció i sobretot, tan sàbiament. He quedat sorprés, molt gratament sorprés.

Jo mai he considerat a Leo Bassi com el “showman boig i asquerós” com que normalment es considerat, sempre he cregut que darrere de campanyes com l’anti-futbol que va organitzar hi havia prou més que el simple show. I avuí, en aquesta entrevista, Leo ens ha explicat el que realment intenta amb els seus shows, el que realment hi ha darrere de les seves “excentricitats”.

Els shows de Leo Bassi son famosos per ser durs, asquerosos i de vegades violents. Usa dels instints més baixos per cridar l’atenció del espectador. Però el que normalment entén d’ell la gent, tal com ell mateix confessa, es la morbositat de l’espectacle i no el que intenta fer o representar. Pero la idea de que uns pocs entenguen el seu missatge es el que, per a ell, fa que valga la pena tota la “mala” interpretació del seu espectacle que fa la majoria.

One comment on “Leo Bassi i els instints adormits

  1. Es una pena que la gente no vea la raiz de las acciones en sus espectaculos, Leo bassi creo que es un tio que cree en lo que hace realmente, y como dices lo hace de una forma ruidosa para llamar la atencion pero con ideales interesantes, desmarcandose del camino facil que opta la gente, por simple comodidad, integracion social … me pregunto a cuanta gente realmente le gusta el futbol y no ha sido manipulada para que le guste desde su niñez por poner un ejemplo, igual como lo que mas acusa sobre la religion donde busca laicismo ante todo.

    Me cae bien este personajillo 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *