Algú recorda la serie Alló alló que feien fa temps? Tant a TV3 com a Canal 9, crec que es de les primeres series que es retrasmeteren i la vaig poder seguir pels dos canals, en català a TV3 i, com no, en castellà per Canal 9, la televisió dels valencians.

Era una serie sobre els problemes i tràfecs que tenia el pobre René, inexplicablement atractiu a totes les dones, en la seva feina diaria en el seu bar, lloc de pas per als ocupants nazis (es una serie ambientada durant l’ocupació nazi de França), dels resistents i de qualsevol que li pegués per passar pel petit poblet francés on està el bar de René.

Era una serie realment bona. Molt bon humor, situacions molt enginyoses i sobretot, moltes situacions cíniques i sarcàstiques, al més pur estil anglés. Algú recorda una altra serie anomenada el Nan Roig? Aquesta anava sobre el futur en una nau espacial, on un gat ha evolucionat fins convertir-se en una espècie racional mentre que el ser humà morí i es queda sols en un holograma. On son totes aquestes series?

One comment on “Allo allo?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *