Media

Escola de rock

Que es el rock? QUE ES EL ROCK? Es enviarlos a todos a la mierda (o algo així).

Ara acabe d’arribar de veure la película Escuela de Rock. Realment creia que seria una americanada d’aquestes més de risa fluixa. Pero no, està genial. Està genial perque desenvolupa tota la idea de la película al voltant del rock. Es molt graciosa, molt ben feta i quan acabes de veure-la tens ganes d’anarten corrent a escoltar bona música. Jon Spencer, per exemple, que es el que escolte ara mateix.

Es la història d’un flipat pel rock. La música es la seva vida, tocar rock es la seva vida. I avui en dia algo així no val per a res en la nostra societat. Si no fas algo “serio” eres un acabat. Ell demostra que no. Acaba de substitut en una escola, ensenyant a tota la classe de xiquets a tocar com a diables i demostra a tots que lo important no es el que fas, sino que ho faces be, a gust i que sigues feliç.

I buf, la banda sonora… Ac/Dc, Led Zeppelin, Ramones, Rolling Stones, està realment genial, tota una banda sonora repleta de clàssics del rock. Una película divertida, una película educativa per aprendre la música del nostre segle, que es el rock, una música que ha arribat a ser més que una música.

El rock es enviarlos a todos a la mierda, a todos esos que están ahi arriba…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *