Difícil de creure fa unes quantes hores. La gent ha reaccionat. No era molt optimista de que això passés però he de reconèixer que la gent ha sabut decidir, triar. Ja n’hi havia prou de mentides, de prendren’s per imbècils, d’insultar al ciutadà. Jo, des del Prestige fins fa un parell de dies, m’he sentit enganyat, insultat, tractat com si fos idiota pel meu mateix govern. Per això he anat a votar per primera vegada en la meva vida en una democràcia en la que no crec, una democràcia retallada en la qual no en sent representat i de la qual sols vull que ens representem nosaltres mateixos. He anat a votar per tal, únicament, de que no guanyés el PP, per tal de que, des del meu pròpi govern, deixaren de tractarme com un idiota que no s’entera de res.

I pareix que molta gent ha pensat igual. Molta gent ha votat, ha sigut moguda a votar perque estava farta. Sols espere que els pròxims que governen tornen a tindre, almenys, respecte per TOTS els ciutadans. Per tots, nacionalistes o no nacionalistes, d’esquerres o de drets, rics o pobres, a favor o en contra. Que ha facen be o mal ja es una altra cosa. Pero que ens respecten. Nosaltres som els que manem, no ells. Això es la democràcia, democràcia curta, democràcia de circ, sols cada quatre anys, però democràcia a fi de comptes. I hi ho em demostrat.

Per cert… he sentit plaer, vertader plaer, en escoltar al Urdaci o al Zaplana parlant de la derrota del PP. Adeu a la prepotència, adeu a la manipulació, adeu a la xuleria, adeu a les mentides. Espere que els pròxims governants aprenguen la lliçó. Qui la fa, la paga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *