Xips i Xarxes

Soft lliure a la UOC

Em pregunte que deu tenir el soft lliure per a que ara, després de portar anys i anys treballant amb ell, a tots els done per apuntar-se al carro (cosa que em pareix be, sols que no se perque els ha costat tant i perque ara). Les quatre rates que gastavem Linux fa quasi deu anys ja, les quatre rates que instal.laven els cds de Linux que venien a la PcActual (algú recorda l’Slackware 96 o el RedHat 4.1 del PcActual?) perque aleshores no hi havia connexions a Internet suficientment ràpides com per a descarregar-se 10 megues sense que es tallarà la descàrrega, ara resulta que, aquestes quatre rates, han criat. Ara ja tenim ratetes també:)

Però una cosa es ser una rata del soft lliure i l’altre intentar ser-ho. O, almenys, dir que ho eres, per apuntar-te al carro, per tenir bigotis de rata i cua de rata, pero per dintre continuar sent una altra cosa. Com els ha passat als de la UOC. Enguany he començat a estudiar a la UOC informàtica tècnica de sistemas… a veure que tal se’m dona. Espere que be. I l’experiència amb el suport que donen al soft lliure no es molt bona.

Em va impressionar força el suport que donaven al soft lliure, que si masters de soft lliure, que si conferències, que si documentació recoltzant l’adopció implícita del soft lliure com a eina de treball… tinc la impressió que totes aquests iniciatives son, mes que sortides de la UOC, sortides de part d’algun dels seus components. Perque la UOC, de moment, sols empra Windows.

4 comments on “Soft lliure a la UOC

 1. Bona nit, em dic Oliver i em preguntava, si no és molestia, que compartissis el apunts de "Teoria d'Autòmats i Llengutages Formals II" de la UOC, i es que tinc el volJo tinc apunts d'altres assignatures tot i que no són de la UOC, si t'interessa quelcom, només ho has de dir. I es que tinc exàmen de TALLF dimarts vinent i encara tinc que estufiar molt, i m'aniria molt bé trobar els apunts de la UOC.

  Gràcies.

  Oliver

 2. Jo estic buscant els apunts de "Teoría d'Autòmats i Llenguatges Formals II de la OUC. No em faries pas el favor de compartir-los oi?¿
  Jo tinc e volum I i tot lo de SO, però el volum II de TALLF, no el trobo pas, i tinc exàmen el dimarts de la setmana vinent. Si no et fa res i els comparteixes t'estaré molt agraït.

  Oliver

 3. Jo estic buscant els apunts de "Teoría d'Autòmats i Llenguatges Formals II de la OUC. No em faries pas el favor de compartir-los oi?¿
  Jo tinc e volum I i tot lo de SO, però el volum II de TALLF, no el trobo pas, i tinc exàmen el dimarts de la setmana vinent. Si no et fa res i els comparteixes t'estaré molt agraït.

  Oliver

 4. Ho sent molt però fa molt de temps des que vaig escriure aquest article. Vaig deixar d'estudiar a la UOC fa temps ja i normalment no m'agrada conservar els textos i els apunts, ocupen massa lloc… i ja no els tinc, ho sent molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *