Personal

Comparativa de weblogs: Quin triar?

Durant aquest últim any en que he estrenat la meva bitàcola he estat provant diferents alternatives amb les quals publicar les meves històries. Durant aquest any he passat per distints weblogs, casdacún amb les seves diferents característiques, coses bones i roïnes. Els he modificat, els he afegit temes, he tocat el codi per adaptar-lo a les meves peculiars necessitats… alguns m’han resultat més senzills, altres mes difícils, alguns tenien massa coses i d’altres massa poques.

La meva experiència pot ser siga útil per aquells que búsquen una bona eïna amb la qual escriure les seves inquietuts, opinions o el que vullga escriure en la xarxa. Així que parlaré un poc de la meva experiència amb distintes eïnes de blogging, encara que, abans, potser caldria mencionar l’artícle Que es un weblog?, com a pas introductori abans de començar a triar res…

One comment on “Comparativa de weblogs: Quin triar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *