Un nou nom, si. M’agrada el canvi, canviar les coses es com conèixer-les de nou. L’anterior nom d’aquest el meu diari tenia un problema que em resultava… xocant. La intenció del seu nom, coneixent-me, era únicament el clàssic coneixer-me a mi mateix. Crec que ja ho vaig dir quan vaig llevar el nom de la bitàcola durant una temporada, la gent ho interpreta com que es un lloc on la gent te que venir a coneixer-me… com si fos una presentació de la meva persona al món. Em resulta tan… egocèntric que em pareix quasi insuportable mantenir el nom original i que continuin tenint una idea equivocada d’aquest diari. No es donar-me a conèixer el que desitge sino aprendre de mi mateix a través de l’experiència, dels apunts de les meves experiències. Els apunts serveixen per a recordar el que has aprés i no oblidar-ho. Eixa es la funció d’un diari.

I per aixó el nóm d’apunts. Senzill, solament. I realment un diari solament es aixó, apunts. Res mes. Aquest nom transmet doncs la senzillesa que cada vegada m’atrau mes i la realitat immediata del que s’amaga darrere del nom… apunts, paraules, lletres, notes, idees i, també, parides. Tan senzill.

I be, els nous punts de vista, que ja fa uns dies vaig afegir, uns quants temes diferents al de l’Oroneta, per si algú es cansa d’ell (jo m’he cansat, per aixó he posat els nous temes, per anar variant). I res mes:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *