Si, escric poc últimament. Molta feina. Els estudis, el treball, les aficcions i també la família. I realment cada vegada més aficcions, imagine que es el que fan la vida mes divertida, encara que et lleven temps i de vegades, cansen:). Ara m’he posat a col.laborar amb el projecte de traducció del Gnome al català (no fer molt de cas a aquesta web, no està gens actualitzada). Fa temps que tinc ganes de fer alguna cosa referent al Gnome, estan fent un escriptòri preciós i jo no estic fent res per col.laborar i be, he decidit començar amb treballs de traducció al català participant en aquest projecte. Mes endavant programaré alguna cosa (ja estic mirant-me les gtk i després, mono, temps al temps).

De moment he començat amb la traducció d’un joc, el Monster Masher i espere fer-ho mitjanament be. Estic rebent molta ajuda dels participants, traduïr no es tan fàcil com pareix ja que hi ha que seguir unes guies d’estil, amb uns temps i formes determinats, però poc a poc vaig fent. A més a més a la llista de correu en la que es mou tota la feina hi ha molt bon ambient, gent molt bona amb ganes de treballar i ajudar, m’agrada. De moment ja he enviat la meva primera revisió d’aquest joc a la llista (ens corregim entre tots els components) per a veure que tal ha anat… estic segur que per començar tindré prou errors, sobretot d’estil, però be, estic començant i imagine que es normal, ja milloraré amb la feina.
I res més, espere treballar molt en aquest projecte de traducció, sempre que tinga temps, es el mínim que puc fer pel Gnome:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *