Be, tothom coneix ja el Firefox, el navegador sortit del projecte Mozilla i que fa dos dies va publicar la versió 1.0. Tot un aconteixement per al programari lliure, segurament, junt amb l’OpenOffice i l’Apache (un servidor web) s’ha convertit amb el programa lliure mes conegut i famós fins avui en dia (el Linux no conta, no es un programa).

Una curiositat que te el Firefox son les extensions. Son una mena de plugins amb els que podem augmentar les seves característiques. N’hi han de molt útils però a mi m’ha fet gràcia un en especial i que es molt útil per a escriure en blocs… s’anomena Spellbound i permet corregir l’ortografia de qualsevol text escrit des del navegador. Es una de les millors característiques del navegador Konqueror (per al Kde de Linux) i que tenia en falta en el Firefox.

Instal·lar una extensió es fàcil… trobar la seva web, prémer en “instal·lar” i seguir les passes que es demanen. En el cas del Spellbound, a més, tenim que instal·lar uun diccionari… o dos o tres. Pots triar en quin idioma corregir. Es una extensió que em resulta molt útil:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *