Al final la veritat sempre surt a l’aire. O quasi sempre. Com en aquest cas:

Las nuevas caras de Bélmez fueron falsificadas por unos ‘cazafantasmas’ en complicidad con el ayuntamiento.

Que irònic, pareix que les úniques cares que realment han aparegut son les dels quatre estafadors de sempre que volen aprofitar-se de la credulitat de la gent. Quina cara que tenen.
I resulta que quan expreses els teus dubtes sobre fenòmens com aquests et diuen incrédul (em va passar just en aquest cas) o que eres una persona amb la ment tancada. Com diuen en l’artícle Abducciones alienígenas y enemas de Café que publiquen a Astroseti, “Conserven con mimo a sus cerebros dentro del cráneo. Sean abiertos pero no crédulos, es mejor pensar que creer.”

Al final les famoses cares que fa unes setmanes aparegueren en tots els telediaris espanyols solament son un frau. Ara, curiosament, aquesta notícia no apareixerá reflexada en els telediaris. Es mes fàcil dir una mentida que explicar la veritat. Per sort, sempre ens queda Internet. I sempre queda l’eterna pregunta… perque els mitjans de comunicació donen eco a notícies provinents del món “d’ultratomba”, fácilment manipulable i obertíssim al frau i notícies com el pas de la sonda Cassini prop del satèlit Tità i les primeres fotografies d’un món que planteja grandíssims interrogants inclús per a entendre la dinámica de la vida o l’arribada de la sonda europea Smart-1 a la lluna son simplement ignorades. La superstició, la mentida, l’engany… continuen sent tant o mes habituals ara com a l’any 1000. Sols ens falta un nou Nostradamus. Encara que, segurament, el problema es que hi han massa Nostradamus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *