Disfrutar la vida es viure-la, sentir-la. Tens moltes coses per veure, per fer. I les mes senzilles segurament son les mes agradables de totes. Passejar el gos, veure les nits estrelades, cuinar o llegir un bon llibre. Les coses petites fan que la vida rutinària esdevinga una rutina divertida i feliç.

Fa temps que vull aprendre una cosa en concret… els noms dels vents. Recorde els vells del meu poble parlant del llebeig, del xaloc o del llevant i sempre he volgut saber d’on venia el llebeig, el xaloc o el llevant. I ara que gràcies a la meva recent aficció a l’astronomia se situar el nord, l’est o el sudest estiga on estiga, ja no tinc excusa. I com sempre, Internet em farà de mestre.


rosavientos

Ara sols em queda aprendre-m’ho de memòria. I quan camine pel carrer cap el treball sols tinc que notar el vent a la cara, sentir la gelor o l’escalfor que em porta i dir… avui fa vent de gregal. Que senzilla es la vida si saps apreciar-la senzillament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *