Pensaments

Mentida voladora no identificada

Es curiosa la manera que te la gent d’inventar-se “cuentos” per a treure els diners a la gent. Aquests últims dies he estat visitant la web de Magonia on es s’aborda de manera escéptica distintes questions sobre ufologia, fantasmologia i diverses pseudo-ciències. Es súmament curiós, com ja he dit altres vegades, que algunes coses apareguen pels “grans medis” i altres no. Exemples com el d’un anàlisi d’una eminent astrònoma sobre les fotografies presuntament falses de l’aterratge a la lluna, anàlisi que aquesta astrònoma mai ha fet, dir que el descobridor de l’anàlisi del sistema de datació per Carboni 14 havia dit que l’anàlisi de C14 fet al drap sant aquell era incorrècte quan aquest senyor ja feia anys que havia mort en fer-se aquell anàlisi i per tant no va poder dir res o la última del J.J.Benítez, dir que Jesús va estar mirant els jocs al coliseu de Roma… quan aquest no va es acabar de constriur fins l’any 80 d.C. O Jesús va viure mes de 33 anys o va viatjar en el temps. Increible. Es curiós que els mèdis publiciten les històries mig inventades i mai acabem sapiguent quan aquesta història es desmentida per que aixó ja mai acaba apareixent. Que no interessa la veritat?

Però no es tot. La secció dedicada al programa “Planeta Encantado” del J.J.Benítez que es va emetre a la TVE (no tenen vergonya, gastar els diners amb aquests serials) es senzillament del·lirant. Inclús es va permetre l’emisió d’unes
imatges d’uns astronautes en unes instal.lacions extraterrestres de la lluna
que més tard s’ha demostrat el mateix J.J.Benítez havia encarregat a un estudi d’animació vasc. I ens ho va donar tot com a cert i verídic.

Em pregunte fins a quin punt arribaràn amb totes aquestes mendides que ja ni es molesten per disimular. I aquest J.J.Benítez ja no se si es un dement il.luminat o el mentirós mes gran del segle. Les historietes com la del anell I0I0 al mes pur estil de “el elegido” son ja purament estrafalaries. En resum, aquest tipus està totalment pirat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *