Cuina, Personal

Arròs de perdiu volá

Hui dinaré aquest plat que vaig a trobar a un llibret de cuina dedicat als arrossos que crec que donaven a El Paí­s, crec recordar. No l’he probat mai pero m’entusiasmen els plats senzills. I a més a més, aquest te un nóm original.

El plat consisteix en tallar una ceba a trocets, sofregir-la, afegir l’arròs sofregint-lo també una estoneta i cobrir-lo amb suc de peix (si, jo el gaste preparat, no tinc molt de temps per fer-lo jo mateix). Després afegir safrá i deixar-lo cuinar fins que el suc s’evapore. Senzill Veritat?

I la perdiu? D’ahi ve el nóm… ha volat:) Un tí­pic arròs de gent del camp que amb el nóm es pren a broma la falta de carn en aquest plat. Ja contaré que tal está, segur que deliciós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *