No se perqué però amb freqüéncia m’entra la nostàlgia de temps passats. Recorde quan tenia pocs anys i la major preocupació que tenia era… ninguna. Els amics de joventut, com passavem el temps, les xerrades que ens pegaven al institut… el temps pareixia que no passava i tu sempre anaves amb pressa per veure-ho tot, arribar a tots els llocs.

I ara que el temps passa de pressa tens ganes de parar-lo, de dir-li que estigui quiet un moment i que et deixe tranquil. M’angunia el moment irrepetible, la situació única perque mai la tornaré a viure. I totes les situacions son úniques i irrepetibles. Inventarán alguna vegada el “rebobinat” de la vida? Premer un botó i tornar a viure totes les époques i situacions de la teva vida tantes voltes com vulguessis. Seria increible encara que, així­ i tot, no tornaries a viure-ho com la primera vegada, la sempre irrepetible primera situació.

Seria bona cosa aquesta? Igual, al final, et cansaries de tot, com ens passa a tots els humans quan repetim una i altra vegada el mateix. I et quedaries sense moments únics i irrepetibles que recordar. No, millor no rebobinar res. Millor viure el present. Tal com es.
I realment en aquest moment, segurament, estic vivint el millor de la meva vida. Tinc tot el que volia tenir. He fet tot el que volia fer. Pero ho voldria tornar a fer a pesar de tot. I pense en el que em queda per fer…

Que em queda per fer? Ara ja no es com abans. Que val la pena fer?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *