Llibres, Media

Lectures d’estiu

Que poc passe per davant dÂ’un ordinador al estiu. Tenint tot lÂ’any la feina davant dÂ’una pantalla sempre tÂ’oblides fácilment dÂ’ella quan tens lÂ’oportunitat.

Ací­ estic, però… netejant un poc lÂ’spam, que fa pena. I poc per contar dÂ’aquest estiu… relax. Ahir vaig anar a comprar un llibre, estic llegint un e-book a la DS, el Faust de Goethe (llegir de nit amb la pantalla de llum de la DS sempre em ve be quan no em deixen obrir la lampareta al llit, soc un entusiasta de la lectura abans de dormir… una horeta abans de tancar els ulls…Â mÂ’encanta), pero volia un llibre real de paper i tinta, com els de sempre, i em vaig acostar a la llibreria. Vaig veure un baratet (buf, qualsevol novetat et claven de 20 euros cap amunt, quina burrada) i que feia temps li tenia ganes, Lleó lÂ’Africá, dÂ’Amin Maalof, que ja he parlat dÂ’ell, crec recordar. Es extrany que acabe comprant novela, mÂ’agraden els llibres enrevessats, assajos, filosofia, novela molt mes “profunda” o clássics de la literatua (com aquest Faust)… lectura mes dura que em sol resultar interessant, però hi han autors de novela actuals que ho fan molt be, conten molt be, i aquest Maalouf es un dÂ’ells.

LÂ’ultim llibre de Maalouf que vaig llegir va ser el Samarcanda, que em va portar a les Rubaiyat de Khayam (genials de veres) i aquest em feia grácia llegir-lo també, la història dÂ’un exiliat de Granada quan la van prendre els reis catòlics. LÂ’acabe de començar així­ que ja veurem… de moment molt bona, com tot el que he llegit de Maalouf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *