Media

BSO: Zelda, Ocarina of Time

Es molt habitual escoltar bandes sonores de pelí­cules. Jo en tinc varies de preferides… la del Senyor dels Anells (per supost), la majoria de Hans Zimmer (l’Ultim Samurai, Llágrimes del Sol, etc), Memòries d’Africa i algunes quantes mes. Però no es tan habitual escoltar bandes sonores de jocs, ja siguen d’ordinador o de video-consola.
En aquest cas, com diu el tí­tol, es la banda sonora del joc de Nintendo Zelda, Ocarina of Time, un dels millors jocs de la història, interpretada per alguna orquestra simfònica (no se d’on surt aquesta orquestra, la veritat). Tot, per supost, ve de l’emule, lloc per exeléncia per trobar aquestes rareses. Fa uns mesos ja vaig trobar una interpretació de la banda sonora del Monkey Island abolutament alucinant pero aquesta del Zelda es… sublime.
Está al nivell de qualsevol gran banda sonora de pelí­cula, es realment bona. I si has jugat al joc, rememorar cada part d’ell en cada una de les cançons es torna algo realment especial. Porte tot el matí­ escoltant una i altra vegada i es que es preciosa de veres.
La podeu trobar en l’emule en aquest enllaç. Si ets amant de les bones bandes sonores aquesta no pot faltar. ¿Seria possible trobar algo així­ en algun cd original? Estic pensant inclús en comprar-la. I ara comença la cançó del Lon-Lon Ranch i dic adeu:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *