Personal

Bufff, quina cagada

Doncs si, i ja van unes quantes. Es el que te el dedicar-se a aixó dels ordinadors i si ets una mica inquiet, doncs ja saps, amb les cagades s’aprén.

Intentant actualitzar el plone m’he l’he carregat per complet. Tot. El que mes em dol son les fotos de la meva filla, que no tenia còpia, però ja no te solució. No m’havia fixat que alguns dels directoris tenien dins enllaços simbòlics i quan he actualitzat he matxacat el que no volia matxacar. I ho he perdut tot.

De moment torne a aquest WordPress, en aquests mesos vaig aprendre a reparar la base de dades. No se si intentaré tornar a montar un Plone, era bonic, molt útil, pero costós en recursos, i el servidor aquest no es per tirar cohets. El que mes en dol son les fotos, si que em dol, si.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *