Hui fa tres anys que vaig començar aquesta bitácola. Aleshores la vaig anomenar “coneixent-me” i poc després vaig cambiar el nom al d’ara. Com ha passat el temps… vaig començar amb geeklog, després vaig pasar a b2evolution, a wordpress i a plone per finalment tornar a wordpress. En tot aquest temps m’he casat, he tingut una filla, m’he comprat dos motos, he venut el cotxe i continue treballant en el mateix lloc on estava. Per la resta, tot continua exactament igual menys cada dos diumenges que aprofite per anar a fer curves amb la moto, una passió que m’ha surtit en aquest últim any… em pose dins el mono de cuiro i ale, a rodar. A veure si aquest any puc entrar en un circuit. I la meva filla, l’altra meva passió… que gran está fent-se i com s’espabila de rápid. En uns anys ja estará escrivint en aquest bloc… o en el seu pròpi:)

I a tot aixó… com anirá tot d’aci tres anys mes? Continuaré amb aquest diari? La meva filla anirá a l’escola ja, que grácia:). Espere no perdrem’ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *