Totes aquestes notes anteriors sobre Isabel II i demés pareix que m’han servit per a l’examen… una nota prou alteta (8,5). Feia cinc o sis anys que no feia un examen, des que em vaig posar a treballar, de informàtic, per deixar estar la carrera d’història. Ha plogut molt. Ara, que m’he decidit a acabar el poc que em queda, resulta que continua agrandant-me com abans. I a mes, amb tot el temps que ha passat, he madurat el suficient com per a tenir constància en tot el que faig. Acostumat com no ho estava abans a fer feina i a fer sacrificis horaris per enllestir la feina, anar a classe o pasar-me estudiant hores ja no em costa tant… es cansat compaginar-ho amb la feina, pero m’he acostumat a cansar-me.

Tenia que haver-ho aprés fa molt de temps, aixó:).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *