Xips i Xarxes

Tecnologia obsoleta

Arrel d´aquesta notícia, on uns hackers de la defcon (fira del mon hacker per exelència) han oferit a uns fabricants de panys electrònics “supersegurs” dir-los com han aconseguit trencar la seva seguretat per obrir-los a canvi que canvien gratuïtament tots els panys dels seus clients i com els fabricants els han dit que no a un se li venen al cap molts coses…

Que als grans fabricant i multinacionals d´avui en dia els importa una merda els seus clients una vegada li han venut alguna cosa. Aixó crec que ho sabem tots, realment.
O que als grans fabricants i multinacionals d´avui en dia no els importa vendre productes defectuosos inclús sabent que van destinats a entorns d´alta seguretat.
O que els grans fabricants i multinacionals els dona igual si un producte l´han venut defectuós, si en vols un que funcione, torna a passar per caixa.
El que finalment em ve al cap es que segurament, en uns anys, el pany i forrellat amb claus de mig kilo que gastaven fa 30 o 40 anys a les cases antigues serà el sistema mes segur que existeixca. Ningú recordarà com es feien, ningú recordarà com s´obrien. O si, tan sols es buscar-ho per Internet, per supost que està. Però en un món totalment “tecnologificat” crec que el pany mes segur que hi haurà serà aquell que no gaste gens de tecnologia. O sino el mes segur, si el que tardarà qualsevol lladre del futur mes temps en obrir. Els panys “defectuosos” de la defcon salten en 10 segons… i ho pose entre cometes perque tampoc et pots fiar de que ho siguen realment en un mon on les portes traseres en productes tecnologics al servei de ves a saber quin interessos (anti-terroristes diuen, control ciutadà dic jo) està a l´ordre del dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *