Jo no puc recordar la primera vegada que vaig rebre un email. Supose que aleshores no li vaig donar cap importància. Però si recordaré la primera vegada que la meva filla major va rebre el seu primer email, ahir mateix, al conter que li vaig crear a poc de nèxer, fa uns quatre anys i pico.

Estic preparant-li un ordinador per a que vaja aprenent, amb mil i una utilitats i jocs amb linux (tinc que escriure algo sobre tot el que he anat trobant, perque hi han moltes coses interesants per a xiquets) i una part important es poder accedir a diverses webs per a xiquets on pots trobar jocs, manualitats, imatges… i ahir jo i la meva filla major, la Maria, ens vam subscriure a una d’aquests webs… Ella anava dient-me quin nom d’usuari volia (MariaBarbie, pobreta XD), quina imatge d’usuari i la resta de dades les vaig omplir jo. I quan vam acabar, a la seva adreça va arribar el seu primer email confirmant la subscripció.
Ella no ho enten, clar, no entén que acaba d’entrar en el món de Internet, el seu baptisme a la xarxa, però jo ho recordare sempre. I guardaré aquest email (s’envià una còpia al meu compte) per a ensenyar-li’l d’ací 10 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *