Aquests últims dies estic passant algunes nits al hospital, fent companyia a la meva dona que està ingressada (res greu). Al llit del costat hi ha una dona velleta ja que va venir ahir i al llarg de la nit i aquest matí ha començat a perdre la memòria. No sap on està, els metges i infermers son policies, l´ambulància que la va portar era un cotxe de la policia, no reconeix el seu fill i l´únic que vol es alçar-se per a fer un guisadet de tomaca, pimentó (que diuen per ací) i carabasseta… però la dona no pot ni caminar.

La seva ment es un caos, li dius on està i als tres minuts et diu que està a l´habitació dels seus fills a sa casa, continuament perd els records que els seus familiars li tracten de recordar continuament. La seva ment es com un torrent continu on l´aigüa transcorre sense parar-se, no retén res del que li diuen, transforma els records que te i els trastoca totalment.
Es curiós el cos humà però el mes curiós de tot es la ment, com pot canviar-te la realitat totalment, com pot canviar la realitat que t´envolta, com pot convertir-se en un flux continu de pensaments inconexes i tranformar una persona en principi sana en una altra aliena al món de la resta de les persones, creant-se un món únic on sols viu ella mateixa.
El cos, la ment humana diuen que es meravellosa. Pero es tan meravellosa com feble, com dèbil, tan fàcil de perdre tot el que tot a dins… no se fins a quin punt val la pena aquest “regal meravellós” nostre. Ni tampoc fins a quin punt la realitat de “la resta de les persones” no es, també, una realitat inventada pel conjunt de les ments de tots nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *