Xips i Xarxes

El tweet mes divertit

Twitter es una font inmediatísima e inesgotable de informació… però també de rumors, falsedats, simples comentàris d´estat o comentàris enginyosos i divertits.


Fa uns quants mesos un dels “trend topics” o tema de moda del moment va ser el “Barça”, que per al món anglo-saxó es un problema escriure per que no tenen ç trencada i per tant, escrivien com a “Barca” i el titular del tema de moda era així, Barca.


I aquí ve el “xist” com diria Polo-Montilla… i que sols entendran aquells versats en geografia d´època helenísitca (jo el vaig agafar enseguida, es una de les meves èpoques preferides).


Un usuari, arràn del tema comenta:

“Barca” is a trending topic? Have we opened up a wormhole in space/time which terminates in ancient Cyrenaica? I must leave immediately.


Que traduït diria així… Barca es un tema de moda? S´ha obert un forat en el espai/temps i hem acabat en l´antiga Cyrenaica? Tinc que abandonar-lo inmediatament.


A mi em va fer una gràcia tremenda per que vaja, podria contar amb els dits de la ma les persones que conec que sapiguen que es l´antiga Cirenaica i menys encara que coneguen per on parava Barca. Em va agradar molt aquell tweet i quan l´he tornat a vorer guardat en favorits he tornat a somriure com aleshores.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *