Després del accident ja no tinc moto, vaja, ha quedat poca cosa d´ella. He passat uns 5 anys amb ella i realment han sigut uns anys on m´ha portat a mil llocs distints i he disfrutat de la llibertat d´anar amb moto mentre la resta de la gent feia cua per a entrar a la ciutat. Sols em queden unes cuantes fotos i moltíssims records.

moto1

Aquesta foto de dalt la vaig prendre de viatge a Valdepeñas… crec que a l´altura de Despeñaperros, tot nevat… un viatge genial.

moto2

Aquest a l´altura de Villatoya, tornant d´un dels molts viatges de feina que he fet cap a Albacete… quines curves mes intenses que m´ha donat aquesta moto.

moto3
I aquesta es d´una ruta que vaig fer per la serra d´Albarracin, quan la carretera es va acabar i vaig tindre que tirar per un camí de terra per no tenir que tornar enrere…
I quan tenia que dir alguna cosa, la dia aixi:

I molts, molts records mes. Gràcies per un esplendit servei i per tots aquests records que no oblidaré mai Se que sols eres un munt de ferros i plàstic, però vaja, he tingut una excelent amiga de ferro i plàstic. Una llàstima que tot haja acabat d´aquesta manera, en un desguaç…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *