Quan per qüestions de la vida tens que treballar lluny de la teva casa (o no tan lluny, sols estic a 100 kilometrets, pero vaja, per a mi es un món) hi han certes coses que t’esborronen quan de passada les veus.

Una foto del Montgó… un romer plantat al carrer que et recorda les teves muntanyes pelades de casa, la mar, un nom de persona, de lloc… enyore estar a casa, a la meva marina.

Tot ve a raó d’un blog que m’he trobat, de menjars típics de la marina i que corona amb una foto del Portitxol de Xàbia (vaja, crec que es el Portitxol) i que, una vegada més, m’ha fet enyorar la meva mar. I si, es cert. La mar, a Valencia no es la mateixa.

Per cert, el bloc es diu Del rebost al celler, vos el recomane. Sols el primer artícle, dedicat al bull, ja em porta records d’olor a bull secant-se, a polp torrat o a capellanets sobre les brases del foc a la caseta, al camp. Com odie viure a la ciutat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *