Pensaments

Biba la himformatica

Es suposa que vivim en la era de la informació. Amb quantitats infinites d’informació i accessibles amb una rapidesa que no va més enllà d’uns clics de ratolí. Doncs no.

Necessite un informe mèdic, un historial mèdic i unes radiografies per a un anàlisi forense que tindré el dilluns en relació al accident de moto que vaig tindre a principis d’any. Sense problema, vaig al hospital clínic de València, el que hi ha a l’avinguda de Blasco Ibañez. Demane els informes fa una setmana i em diuen que ja m’avisaran. Jo pense que es cosa de 3 o 4 dies com a molt, sols es treure uns informes per ordinador, imprimir, poca cosa mes…

Hui torne a anar perque no m’han avisat i pregunte pels meus informes. I em diuen… el historial mèdic tardarà un mes. Les radiografies no es sap quan poden arribar. I el informe mèdic, tampoc. Com es possible que un historial mèdic, que el metge revisa cada vegada que vas a la consulta, una senzillíssima consulta a base de dades tarde un mes sencer? Com es possible que per a imprimir unes radiografies no puguen saber quan podrien estar? El informe mèdic ho entenc, depen de les ganes de fer feina del metge… però vaja.

Fer tres clics, donar-li al botó d’imprimir i posar un cunyo… un mes. Imprimir quatre radiografies i posar un cunyo, temps indeterminat. Després els polítics s’omplin la boca parlant de les tecnologies de la informació al servei del ciutadá i dels milions que es gasten amb sistemes informàtics… si, clar, es nota, es nota.

El mes curiós es la rapidesa que tenen a hisenda per a saber si pagues o no pagues. O quan et posen una multa… eixes si venen rapidet. Per a cobrar-nos gasten la informàtica. Per a donar-nos qualsevol servei bàsic… ahi gasten la himformatica. Vaja merda de país, vaja merda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *