La qüantitat d´spam que arriba a aquesta web es tremenda, crec que es podría escriure un llibre sobre el missatges que arriben i que mai es publiquen…

Compra viagra, cuida la tuya musculaçao, noseque en rus, what´s up ei amigo… solten l´spam com qui tira boletes de paper a la paperera. Supose que alguna encertarán.

Diuen que el volum d´spam per email ha disminuït i l´spam via web ha augmentat. Es prou possible. El que no ha dismunït gens es la imbecilitat dels spammers.

El que resulta definitivament curiós es la qüantitat de recursos que es gasten els estats en sistemes d´escoltes a internet per a previndre “el ciber-terrorisme” (mes be el que volen controlar es el ciber-activisme, pero vaja, intenten confundir jugant amb les paraules, eixe es el seu joc) i per a controlar les comunicacións dels internautes i son totalment incapaços de acabar amb els spammers. Tampoc crec que els interesse. Formen tan part del sistema com l´anunci de la colonia o del cotxe que acaben de sortir per la televisió. Solament tenen altes métodes.

Per cert… ja hi ha spam fins i tot en català. Ben curiós. Vist a Eines.

One comment on “Spam, spam, spam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *