Media

No ha desaparegut, ha canviat

Des de fa molts anys soc seguidor de Beosradio, una de les emisores de radio per internet mes curioses que sempre he escoltat. De fet, fa anys ja (cinc anys, com passa el temps) vaig escriure sobre aquesta emisora. La seva principal característica es la seva extremada varietat musical. I la segona principal característica es que sempre s’escolta música lliure de drets comercials… no escoltareu mai grups coneguts. Si, si, m’oblidava, la tercera principal característica es la grandíssima qualitat de la música que posen, de tots els estils, blues, rock, clàssica, jazz, músiques del món, de tot, una cançó rere l’altra.

El cas es que fa mesos que no l’escolte, la radio per Internet ja sols l’escolte amb l’iphone i no hi havia cap client que la suportara i l’únic que hi havia, el shoutcast, es una tremenda porqueria. Ahir vaig descarregar el tunein, un programeta de radios per al iphone i vaig buscar beosradio… i no estava. Vaig buscar la web i tampoc estava. I buscant i buscant he aconseguit trobar la nova beosradio, Fair Harbor Radio.

Simplement, han canviat de nom. El nóm Beos queda molt llunyà en el temps i ja resta en la memòria de molts pocs (si hi ha algú interessat, es un sistema operatiu dels 90, a la Viquipèdia està tota la seva història). Han canviat de nóm però continua sent el mateix. Bona música i molta varietat. Passen els anys però les coses bones continuen. Està be això. M’ha alegrat el matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *