Pareix que això es el que pretenen, que ens dediquem a callar i a votar, solament. La junta electoral de Madrid ha prohibit les manifestacions d´avui a la Porta del Sol perque “la petició del vot responsable pot influïr en la campanya electoral”. Per favor… es a dir, si eres un partit polític pots fer mitins, 500 persones poden reunir-se en la porta d´un estadi abans del mitin amb banderetes dels partits, poden desgarrar-se les veus dient-li a Rajoy que es el tio mes sexi d´Espanya però els ciutadans, per nosaltres mateixos, no podem unir-nos per a demanar que les coses vagen millor. En una paraula, censura.

El que resulta mes estrafalari encara es que altres juntes electorals regionals no han tingut cap motiu per a prohibir les manifestacions, com per exemple a València. Quin criteri tenen aleshores?

No saben com silenciar-nos i posaràn tots els mitjans que tinguen per a aconseguir-ho. Els polítics comencen a sentir-se incòmodes davant un moviment que no entenen i intentaràn fer-lo callar abans de que siga tard, ara venen els moments dificils.

A la Porta del Sol no tenen intenció de anar-sen, allí estaran fins que envien a la policia. Sols espere que no empren la brutalitat a la que ens tenen acostumats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *