Aquesta última setmana ha sigut una de les mes intenses que recorde, marcada per supost pels fets que s´han donat a partir del 15 Maig. Ha sigut una cosa que no m´esperaba i he sentit una il.lusió pel futur de la societat que feia temps no sentia. Una il.lusió que decau quan veus que un corrupte guanya unes eleccions o gires el cap a Itàlia i veus que es el que allí mana, aleshores penses que si una democràcia permet una cosa així… alguna cosa va mal. Fa temps vaig escriure les meves impressions sobre la democràcia i no afegiré res mes… continue pensant el mateix.
Però així i tot els meus dubtes, que la gent unida demane algo millor sempre es una oportunitat per millorar i no hi ha que desaprofitar-la.

Ara venen els temps difícils, ja han acabat les eleccions i l´interés dels polítics per guardar les formes pot desapareixer i treure la polícia al carrer perque, per a ells i que ningú ho dubte, som molestos. Per així i tot la protesta ha de continuar. No a les acampades, no podem deixer que l´avorriment les deixe buides però si d´altres formes. Manifestacions i actes esporàdics, manteniment de la il.lusió, millora de l´organització i sobretot propaganda, Internet es nostra i ho tenim que aprofitar. Nostres son les idees, nostra la il.lusió i nostre l´esperit de canvi.

Sols espere que cotinuem endavant, continuament indignats i jo formaré part del que vinga fins que aconseguim millorar, encara que siga un poc, la democràcia imperfecta que tanta justícia i desigualtat ens genera. Açò no acaba ací.

Deixe ací l´àlbum fotogràfic d´aquesta última setmana i els dies posteriors al 22M en que es mantinga l´acampada a València.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *