Els polítics no s´enteren. O no volen enterar-se. Davant els moviments de protesta “de indignats” diuen els polítics, no saben com reaccionar o interpreten mal de que va la cosa, simplement o no va amb ells o no els interessa o no els dona la gana interpretar el que es.

Per al PP son uns antisistema. I si volen cambiar alguna cosa, que facen un partit i es presenten a les eleccions (paraules de Esperanzita).

El PSOE al contrari diu que ells son el partit dels indignats, que voten al PSOE (segons Jorge Alarte). Això em deixa a quadres, i mes vorer el manifest de Democràcia Real penjat a la web del PSOE (http://bit.ly/izyr2v) No es donen compte que ells SON part del problema?

Esquerra Unida, que te mes paperetes per a entendre de que va la cosa, també demana el vot per que ells, units amb els sindicats, son els millors qualificats per a lluitar pels drets dels treballadors i dels aturats. Per favor, amplieu el discurs d´una vegada!

No senyors, no. Ni som antisistema, ni volem votar al PPSOE que son el mateix i no sols son els drets dels treballadors, son els drets dels ciutadans. No volem repetir les mateixes polítiques de sempre, volem que cambie la política de sempre per una altra nova on s´escolte al ciutadà i el ciutadà puga dir-li al polític “Escolte, voste se´n pot anar a robar al mercadona, pero ja ens ha robat prou a nosaltres” i eixe polític se´n tinga que anar a casa i si ve al cas, pasar per la presó. Tan dificil es d´entendre? No es questió de votar, es questió de cambiar.

PD. El manifest que el PSOE tenia a la seva web ja ha sigut retirat. Pero ahi estava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *