Pensaments

A això li diuen democràcia (2a part)

A les protestes d´avui davant del parlament de Catalunya s´han produït diferents altercats entre “indignats violents” i els mossos. Els mitjans de comunicació enseguida s´han cobert de floretes entonant el “ja ho deiem”, son uns anti-sitema, anti-demòcrates i uns violents. Però com sempre internet els tindrà que fer callar a tots.

(S´ha pres aquest foto d´uns participants de les movilitzacions d´avui davant el parlament) Han esborrat la foto, no se perqué, però meu imagine. Ara però han publicat aquest vídeo a youtube:

Mossos inflitrats, vestits de paisà i que han sigut identificats com a instigadors de la violència. Son aquestes les armes amb les que volen aturar la violència? Iniciar-la ells de forma encoberta per a donar-los la raó per a exercir la repressió? El video es totalment increible, els violents son identificats i aïllats pels manifestants i els propis mossos uniformats venen a arreplegar-los i protegir-los… Als que han iniciat la violència!!!!

Hi ha una senzilla reflexió davant d´aquestes imatges i s´ha repetit continuament aquests dies. Li diuen democràcia, però no ho es. A una democràcia de veritat aquests coses no pasen. Sort que tenim internet i ens podem enterar d´aquestes coses. Em pregunte si cap mitjà de comunciació tindrà collons de publicar aquesta foto (i hi han mes)… ho dubte.

PD. A twitter l´autor del video va anunciar que la conselleria d´Interior volia denunciar-lo per difamació. Poc després va retirar el vídeo, que ja no està disponible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *