Cada vegada es més freqüent sentir, sobretot des de mitjans del tdt-party, que els polìcíes feren tal o qual càrrega contra els manifestants perque reberen insults insuportables.

Em pregunte per la mateixa regla de tres, si rebre insults es una excusa aleshores els àrbitres o els mateixos jugadors d’un partit de futbol deurien pujar cada dos per tres a les grades a partir cares als assistents al partit que solen deixar unes perles precioses en forma de insults als participants dels equips contraris… o al mateix àrbitre.

Doncs no. Tant els futbolistes com els àrbitres com els polícies son professionals entrenats per a suportar ambients contraris i extrems. Es ridícul pensar que un grup de policies ha de carregar contra manifestants perque els han insultat, com si estigueren al pati d’una escola igual que es ridícul vore un futbolista corrent grada amunt per a soltar-li la mà a algú. Si realment es així, que la policia carrega pels insults, aleshores tenim un greu problema, un problema de falta de professionalitat. I això, en mans de gent encarregada de la seguretat del comú, es molt molt greu i sobretot, perillós. Per al comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *