Han passat quasi 3 anys des que vaig publicar la meva última entrada en aquest bloc… no hi ha cap raó en concret. Simplement vaig deixar d´escriure.

En aquests 3 anys ha canviat tanta cosa… personalment he deixat de viure a una gran ciutat i estic vivint al camp, rodejat de camps de vinyes, amb les gallines corretejant d´aci cap allà i els gossos lladrant cada vegada que passa una mosca. La meva feina es la mateixa, les tecnologies hui en dia ens permeten treballar des de ben lluny. I vaja, es per fer una mini-serie o alguna cosa semblant… un informàtic treballant rodejat de gallines es un tema molt nou i inclús amb uns quants tocs graciosos. Mes d´una vegada tinc que tancar les finestres per a evitar que el meu interlocutor senta el gall cantar, menuda cara posarien, m´agradaria molt vore algunes cares però si han sentit res mai m´ho han dit. I be, he criat noves aficcions aquests anys. Especialment la música, aquest últim any he estat aprenent música, llegir partirures i demés i sobretot a tocar el violí, un vell violí del meu avi que vaig tindre que cordar i que poc a poc cada vegada toque millor. Es complicat però m´encanta, es un món que m´ha resultat sorprenent i apassionador i del que ara, amb quasi 40 anys, m´arrepenteixc de no haver conegut abans, molt abans. Però mai es tard mentre la vida continue, clar que si, per molt dificil que siga.

I el món, en que ha quedat? Tot continua anant tant de pressa com abans, les xarxes socials han acabat dominant les relacions socials a internet, els blocs estàn de capa caiguda i en general, els ordinadors cada vegada son mes cosa del passat. Tablets i mòbils dominen les comunicacions. Es veia vindre.
Per altra banda, tot continua igual de mal que fa 3 anys. O pitjor, segurament. Les primaveres àrabs , que eren el fenòmen del moment a febrer del 2012 van acabar en criaders de jihadistes. I el 11 de Març pareix que ha acabat en el que ara es Podemos. Per a be o per a mal. Per a be perque igual serveix per a alguna cosa, però per a mal perque no era eixe el camí que es volia seguir. Però supose que no n´ha quedat altra, dit planerament, no ens van fer ni puto caso. Ja vorem com queda la cosa. I en quant a la crisi, si, era tal com ho vam veure aleshores, una estafa en la que uns quants continuen enriquint-se a costa de la majoria. Resumint, hui en dia tenim mes de tot que fa 3 anys però som molt menys que fa eixos 3 anys. Pareix que quan mes tenim menys som, estem envoltats de “tan de tot”  que ens hem encongit una mica com a persones en aquests últims anys. I per a rematar-ho, aquests mèdis tan meravellosos que tenim, dignes de tan fantàstics polítics capaços de llevar el sentit a les paraules per a beneficiar als seus interesos, al mes pur estil 1984, han ajudat una mica mes a sentir-nos cada vegada menys persones i mes “bultos”, formant part d´un tot insensible, com una maquinaria plena de rodes encaixades que fan funcionar un sistema que sols es preocupa per ell mateix i no per les persones que l´integren.

Si, res nou baix el cel.

Espere escriure mes sovint i que no tornen a passar 3 anys mes:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *