Media, Pensaments, Personal

L´estudiant de violí

Fa quasi un parell d´anys que estudie violí pel meu compte. Avance poc a poc, es cert. Falta de temps. Sempre es més ràpid aprendre quan algú t´ensenya. I ara he tingut l´oportunitat d´apuntar-me al conservatori amb una matrícula especial que et permet fer sols instrument… dedicar varies hores a la setmana a instrument i a solfeig em resulta impossible. I tampoc em veig estudiant solfeig amb xiquets de 6 o 7 anys, ells porten un ritme i jo en tinc un altre. Ells tenen la vida per davant i jo ja no estic per a perdre el temps.

I be, aquesta vesprada comence. Resulta curiós l´extrany que resulta que algú amb quasi quaranta anys es presente a estudiar en aquests centres. Quan ens fem majors potser no tenim temps, o no ens atrevim perque ens fa vergonya o simplement no tenim ganes. Igual soc un poc peculiar, temps no en tinc molt, però per a mi es com començar una nova aventura en la meva vida, m´encanta. Estic un poc nerviós, però m´encanta.

Em va fer prou gràcia el full d´inscripció, on et pregunta per les dades dels teus pares, si tens germans estudiant al centre (jo tinc fills!), l´autorització paterna. Supose que un full així tirarà enrere a molta gent, però no, realment resulta graciós. Si. Qualsevol amant de la música que vullga aprendre, endavant. Hi ha que aprofitar totes les oportunitats de la vida per a fer allò que t´agrada, encara que ho hages descobert molt tard. Mai es tard per a res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *