Una vegada més unes bombes allí, uns suicides allà i gent innocent que mor. No tinc capacitat d´entendre com es possible que algú haja decidit posar-se enmig de gents que no coneixen, que no els han fet res, xiquets, ancians, gent normal… per a matar-los a tots. Puc entendre que hi haja gent malalta que pose bombes a uns policies o que faja esclatar-les al pas d´uns soldats, en al seva ment estan en guerra. Ment malalta, pero puc entendre perque ho fan… no compartir-ho, pero entenc la seva retorçuda intenció.

Pero no puc entendre com algú pot fer esclatar una bomba enmig d´un aeroport. Es la intenció de matar a qualsevol diferent a ells? Perque no aconsegueixc entendre-ho, segur que hi han musulmans també en els aeroports. Es la religió el que et fa anar un pas mes enllà, de matar-ho tot, tot el que t´envolte, siga qui siga, siga com siga? Igual com no soc religiós no ho entenc…

Crec que qualsevol cosa per la que val la pena matar no val la pena. Ni diners, ni religions, ni banderes ni fronteres. Estupideses de la ment humana que dins la seva insignificància en la immensitat del temps i la història intenta engrandir-se, pensar que hi han coses mes enllà de les persones, que la fi de la seva vida no significarà realment la seva fi perque quedarà allò en el que creu. Però es mentira, una il.lusió. No hi ha res mes important que les persones. I el que creu el contrari s´equivoca. I em dona llàstima. Molta llàstima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *